Mack- & stekjärn av stål
-”Mackjärn tillverkar vi i små serier med stor omsorg”
Mackjärn
Lök och svamp steks först och kryddas med salt och peppar. Övriga ingredienser är bröd, riven ost och tomat.
Foto: Eldmark
Mackjärn används för att värma en våffla.
Foto: F Lüthold
Mackjärn av stål innan det blivit svart av sot från elden.
Foto: M Berglund
Mackjärnet tål att ligga direkt i elden, men anpassa tiden efter vad som finns i.
Foto: Å H F Hilding
Varma mackor värmer både händerna och magen under lek bland höstlöven.
Foto: S Idenfors
Fikapaus med varma mackor.
Foto: B Höglund
Dubbelmackjärn med fiberfranska, ost, skinka och basilikapesto.
Foto: Eldmark
Toast stekt i dubbelmackjärn.
Foto: Eldmark
Mackjärn tillverkar vi i små serier med stor omsorg. Har du ett mackjärn från Eldmark, då är det Jari som gjort det.
Stekjärn
Stekjärn i kamineldstad.
Smidigt steka korv i stekjärn.
Foto: M Lindgren
Stekjärn över öppen eld, Tärnafjällen.
Foto: M Lindgren
I ett stekjärn ryms många korvar samtidigt.
Foto: Privat